Esports

Thierry Henry: "Seguiré al Barça l'any que ve"

Futbol

El davanter francès del Barcelona Thierry Henry ha assegurat que no vol deixar el Barça la pròxima temporada i que la seva intenció és complir els tres anys de contracte.

En una entrevista al diari francès Le Parisien, Henry afirma sobre el seu futur que encara li queden "tres anys de contracte" i que seguirà "al Barça l'any que ve". El jugador treu importància als rumors que asseguren que deixarà el club a final de temporada.

El francès creu que l'equip hauria pogut fer més partits com el de diumenge passat davant el València, en què van guanyar 6-0, però s'escuda dient que en altres ocasions han xocat "amb els pals o contra grans porters".

Henry diu que no l'afecten les crítiques del públic, encara que assegura no haver viscut una situació similar en cap dels altres equips on ha jugat.

Sobre el fet de jugar en una banda, Henry indica que "és un problema" perquè no tenen "referents" però assenyala que "no cal preocupar-se".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.