Esports

L’Espai Gironès signa un acord de col·laboració amb el Club Bàsquet Salt

L’Espai Gironès i el Club Bàsquet Salt (CB Salt) han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de sumar sinergies a favor del territori. Aquest acord se suma als que el centre comercial ja té en marxa amb diferents entitats esportives. En concret, segons s’especifica en el conveni, l’Espai Gironès aportarà una dotació econòmica de mil cinc-cents euros, a canvi de tenir presència en totes les samarretes d’entrenament que es portaran als partits del club. A més, es programaran dues accions amb l’equip al centre comercial i es farà difusió de la marca a les xarxes socials del club i en altres suports publicitaris.

En aquest sentit, el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat que “estem molt contents de poder aportar el nostre granet de sorra perquè una entitat saltenca, en aquest cas el CB Salt, pugui continuar fent passos endavant”. A més, Jordà ha remarcat que “l’arrelament i la col·laboració amb el territori forma part de l’ADN de l’Espai Gironès i, en aquest cas, encara més per tractar-se del municipi a on estem implantats”.

Paral·lelament, el president del CB Salt, Albert Maruny, ha explicat que “és essencial per a nosaltres comptar amb la col·laboració de l’Espai Gironès com a patrocinador de l’equip. Ens enorgulleix poder dir que les grans empreses de Salt, com l’Espai Gironès, es comprometen amb el projecte esportiu i social que portem a terme”. També, Maruny ha recordat que “la implicació de l’Espai Gironès amb l’equip reforça la nostra missió i ens motiva a continuar treballant en aquesta línia”.

L’Espai Gironès col·labora amb un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn com són el Festival Temporada Alta, el Teatre de Salt, el Festivalot, i porta a terme les campanyes solidàries de Nadal i d’altres accions similars, a més de convenis de col·laboració amb clubs esportius. Aquesta acció s’emmarca dins aquest context de compromís amb les terres gironines i els seus habitants.

L’Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Primark, Fnac, Odeón Multicines, Zara, Drim i H&M, entre d’altres. A més, compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia