Esports

Dos alpinistes arriben al cim de l'Aconcagua i s'aproximen a l'objectiu de ser els segons catalans que conquisten les set muntanye

CATALUNYA

Els alpinistes Albert Bosch, de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), i Josep Maria Prat, natural de Camprodon (Ripollès), han arribat aquest dimecres al cim de l'Aconcagua 14 dies després d'haver començat la expedició. L'Aconcagua, que es troba a Argentina, esta considerat el pic més alt del continent americà.

Amb aquest escalada, Bosch i Prat s'aproximen a l'objectiu de convertir-se en els segons catalans que conquisten els set cims més alts dels cinc continents i les dues zones polars abans de 2010. Un repte que només han aconseguit superar un català, fa dotze anys, i sis espanyols. Aquesta nova conquesta de la parella d'alpinistes s'afegeix, als cims que ja han escalat: el Kilimanjaro, a Àfrica, i el Elbrus, a Europa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.