Esports

El valencià Nico Terol i el català Pol Espargaró, primer i segon a Indianapolis en 125cc

Motociclisme

El pilot català Pol Espargaró (Derbi) ha quedat segon en la cursa de motociclisme dels 125cc al circuit nord-americà d'Indianapolis per darrera del pilot d'Alcoi Nico Terol (Aprilia), que ha aconseguit la primera victòria de la seva carrera esportiva. Stefan Bradl (Aprilia) ha quedat tercer. La cursa ha hagut de ser suspesa per la pluja a falta de sis voltes per el final.

Espargaró, que sortia en la 'pole' ha aprofitat la seva posició per escapar-se en les primeres voltes del grup principal, format per Simone Corsi (Aprilia), Stefan Bradl (Aprilia), Sandro Cortese (Honda) i el jove Marc Márquez (KTM). Però Terol s'ha pogut escapar i ha retallat les distàncies amb Espargaró fins a atrapar-lo a falta d'11 voltes per el final.

El Mundial segueix liderat pel francès Mike Di Meglio, amb 192 punts, que ha finalitzat la carrera en desena posició, per davant de Simone Corsi (167) i Gabor Talmacsi (149). Nico Terol ocupa el cinquè lloc en la general amb 138 punts i Pol Espargaró n'ocupa el vuitè amb 103 punts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.