Esports

Lorenzo no li pot arrabassar la 'pole' a Rossi tot i la caiguda de l'italià

'Il Dottore' ha batut el rècord del circuit que tenia ell mateix malgrat una caiguda d'última hora. Lorenzo ha acabat segon, amb Pedrosa tercer i Elias quart

El pilot italià Valentino Rossi s'ha adjudicat la seva cinquena pole de la temporada malgrat haver patit una caiguda que l'ha impedit competir durant els últims tres minuts de l'entrenament final del Gran Premi de la República Txeca.

El vuit vegades campió del món ha donat el màxim de sí mateix per treure del capdavant a Jorge Lorenzo, que sortirà demà diumenge segon. A més, Rossi ha batut del circuit que tenia ell mateix. Dani Pedrosa serà tercer, i Toni Elías, quart.

Tot i que el mallorquí i el vallesà han demostrat tenir un molt bon ritme de cursa, il Dottore s'ha exprimit al màxim i ha marcat un crono que ja ningú ha pogut superar.

No content amb això, Rossi encara volia fer més gran el seu avantatge i això l'ha portat a terra. L'italià ha caigut, però sense conseqüències greus.

La decepció de la jornada ha estat per al substitut de Casey Stoner en la Ducati, Mika Kallio, que ha caigut a pocs minuts del final i ha acabat en la desena posició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.