Esports

Valdés creu que repetir el triplet és "una realitat" i una "pressió bonica"

El porter ha assenyalat que la plantilla es manté al marge del debat sobre la falta de fitxatges

El porter titular del Barça, Víctor Valdés, ha assegurat avui que repetir el triplet (Copa, Lliga i Champions League), que els blaugrana van aconseguir l'any passat, "és una realitat", i ha negat que els jugadors estiguin pressionats per aconseguir-ho perquè es tracta d'"una pressió bonica".

"Volem repetir el mateix que l'any passat. En el món del futbol pocs clubs ho han aconseguit, però per això venim cada dia a treballar, per intentar que el Barça guanyi qualsevol partit en qualsevol competició i això comporta que tinguem opció de repetir el mateix que l'any passat i poder millorar-lo", ha declarat Valdés.

Sobre la possibilitat d'incorporar reforços per poder disputar amb garanties aquests sis títols, el porter ha assenyalat que la plantilla es manté al marge d'aquest tipus de qüestions, però ha declarat que si ve algun nou jugador serà "benvingut" i que haurà d'"aportar el màxim" com està fent la resta dels seus companys.

Per a Valdés, l'eliminatòria de la Supercopa d'Espanya no està sentenciada malgrat el resultat en l'anada (1-2) perquè l'Athletic Club és "un bon equip, que fa bon futbol i que segur que ens posarà les coses difícils".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.