Esports

Villacampa anuncia que Ricky Rubio no pot continuar jugant a la Penya

El president del club emet un comunicat en què es mostra ferit per les actituds i declaracions del base dels últims mesos

El president del Joventut, Jordi Villacampa, ha afirmat aquest dissabte en un comunicat emès pel club de Badalona que el base Ricky Rubio "ja no pot seguir jugant amb el Joventut".

La roda de premsa on el jugador va mostrar el seu desig d'anar-se'n a l'NBA, la demanda que va interposar al club per la seva elevada clàusula de rescissió –5,7 milions d'euros– i unes declaracions en què afirmava voler jugar en un equip guanyador han estat els detonants perquè Villacampa doni per fet que Rubio no està en condicions de seguir a Badalona.

"És més evident que tant Ricky Rubio i el seu entorn com el Joventut sabem que la seva etapa com a jugador del nostre club ha acabat", afirma.

No obstant això, Jordi Villacampa ha mostrat la seva intenció de "respectar els acords inherents al contracte signat per les dues parts".

El dirigent verd-i-negre assegura que el club mantindrà el jugador en la seva plantilla durant els dos anys que li queden de contracte a menys que "qualsevol entitat, catalana o no, [en referència a l'interès del Barcelona per Rubio] hagi donat les suficients satisfaccions a l'entitat per concretar el traspàs del jugador".

Sobre les declaracions realitzades per Ricky Rubio durant la presentació de la selecció espanyola, segons les quals assegurava voler seguir jugant a Catalunya i preferentment al Joventut, Villacampa les atribueix a "un afany de condicionar les negociacions" per forçar la seva sortida del club i creu que han creat "més malestar".

Villacampa assegura que no se senten "pressionats" per aquestes paraules del jugador i afirma: "Res hagués complagut més la nostra massa social i a mi mateix que escoltar aquestes declaracions pronunciades de forma inequívoca fa temps, i no ara quan es realitzen des d'una determinada estratègia".

Villacampa assegura que l'actitud de Ricky Rubio i el seu entorn durant els últims mesos respecte del club en el qual es va formar "han ferit massa sensibilitats" i que els seus socis i simpatitzants "han vist traïdes les seves esperances" de seguir veient jugar Ricky Rubio a l'Olímpic de Badalona amb la samarreta verd-i-negra

El president del DKV Joventut s'ha reunit aquesta setmana amb directius del Regal Barcelona per negociar el traspàs del jugador, però la quantitat que va oferir el club blaugrana no va satisfer els interessos verd-i-negres.

El club de Badalona també hauria rebut una oferta del Reial Madrid pel jugador i la setmana passada es va reunir amb representants dels Minnesota Timberwolves, l'equip de l'NBA que va elegir a Rubio en la posició 5 de l'últim draft.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.