Esports

El Barça presenta al Joventut una oferta de 3 milions per Ricky Rubio

Si el club acceptés l'oferta, es convertiria en un dels traspassos més importants en aquest esport

El Regal Barcelona ha presentat al Joventut de Badalona una oferta per escrit de tres milions d'euros per adquirir al jove jugador Ricky Rubio, amb la qual cosa supera àmpliament els 2,3 milions oferts fa uns dies.

El club blaugrana va oferir fa uns dies una oferta de 2,3 milions d'euros, quantitat que el president del Joventut, Jordi Villacampa, va titllar de "decebedora", per estar molt allunyada dels suposats 3,5 milions que estaria disposat a pagar el Reial Madrid pel jugador, quantitat que el conjunt català no dóna crèdit d'acord amb la informació que utilitza.

En qualsevol cas, si finalment el Joventut acceptés l'oferta del Barcelona, el traspàs per tres milions d'euros passaria a ser un dels muntants més importants que s'han utilitzat en aquest esport, en què molts jugadors compten amb importants fitxes, encara que no precedides per una transacció milionària entre el club comprador i el venedor.

En l'historial de grans desemborsaments per fer-se amb els serveis d'un jugador, existeixen importants quantitats pel pagament d'una clàusula, com per exemple molts dels jugadors que han marxat cap a l'NBA, però no és habitual muntants de tres milions d'euros de traspàs entre clubs de l'ACB.

Després d'aquest pas en ferm que ha donat el Barcelona, s'espera que aviat, el Joventut desbloquegi la marxa del jugador, qui ha manifestat el seu desig de quedar-se a Catalunya, després que el president del Joventut, Jordi Villacampa, emetés un comunicat el cap de setmana passat en el qual subratllava que el jugador "ja no pot seguir jugant amb el Joventut".

La roda de premsa on Ricky Rubio va mostrar el seu desig d'anar-se'n a l'NBA, la demanda que va interposar al club per la seva elevada clàusula de rescissió -5,7 milions d'euros- i unes declaracions en les quals el jugador va afirmar que desitjava jugar en un equip guanyador van ser els detonants perquè Villacampa donés per fet que Rubio no jugarà a Badalona la temporada que ve.

"És més evident que tant Ricky Rubio i el seu entorn com el Joventut sabem que la seva etapa com a jugador del nostre club ha acabat", ha afirmat el president del club en el seu comunicat.

El dirigent verd-i-negre ha assegurat que el club mantindrà al jugador en la seva plantilla durant els dos anys que li queden de contracte a menys que qualsevol entitat, "catalana o no, (en referència a l'interès del Barcelona per Rubio) hagi donat les suficients satisfaccions a l'entitat per concretar el traspàs del jugador".




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.