Esports

El Barça lluitarà a Bilbao per aconseguir el primer títol de la temporada

L'AVUI.cat oferirà el partit minut a minut, amb una retransmissió de Llorenç Tarrés. Els de Guardiola i l'Ahtletic es tornen a enfrontar després de jugar el 13 de maig passat la final de la Copa.

Dos mesos i mig després del seu últim partit oficial, la final de la Lliga de Campions de Roma, el Barça del triplet torna aquest diumenge a la competició per disputar el primer títol de la temporada, la Supercopa, en l'obertura del segon capítol de l'era Guardiola. I l'AVUI.cat retransmetrà el partit minut a minut, vist per Llorenç Tarrés.

Amb la idea de recollir novament tants títols com sigui possible -fins a sis al llarg del curs- i d'igualar el Reial Madrid en el palmarès de la Supercopa, el Barcelona viatja a Bilbao disposat a mantenir la seva hegemonia en el futbol espanyol malgrat les seves nombroses baixes.

Guardiola, que segueix a l'espera almenys d'un parell d'incorporacions, està obligat a gestionar una plantilla massa curta. Per al partit de San Mamés no comptarà amb Ibrahimovic ni amb Iniesta, i molt probablement tampoc amb Messi. La participació d'Henry és dubtosa i Márquez, lesionat, tampoc jugarà.

Així, amb Piqué i Puyol com a parella de centrals (Alves actuarà al costat dret mentre que Maxwell i Abidal es disputen el lateral esquerrà), Touré sembla indiscutible al centre del camp com a escuder de Xavi. Keita i Busquets opten a la tercera plaça de la medul·lar.

En el front d'atac, Bojan actuarà com a davanter centre i representant d'una davantera que podria ser exclusivament de la casa i molt jove, amb Pedrito i Jeffren per les ales, un premi per a tres jugadors que han fet una excel·lent pretemporada, amb tres gols cadascun.

El Barça i l'Ahtletic de Bilbao es retroben després de jugar la final de la Copa el 13 de maig passat, que acabar amb la il·lusió dels blanc-i-vermells de tornar d'aconseguir un trofeu que no guanyaven des de la temporada 1983/84. Aquell mateix anys, els de Bilbao també van aconseguir la Supercopa. Aquest diumenge tornaran a lluitar per recuperar el títol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.