Esports

Elias, operat amb èxit, correrà en el primer Gran Premi de la temporada

L'11 d'abril se celebra el GP de Qatar

El pilot català de Moto2 Toni Elias ha estat intervingut aquest migdia a Barcelona de dues fractures al mal·lèol peroneal del peu dret i a la primera falange del cinquè dit de la mà esquerra, que no li impediran participar en el GP de Qatar, que obre la temporada l'11 d'abril que ve.

Elias es va lesionar en els últims entrenaments oficials de la pretemporada que es van disputar ahir a Xerez, en caure entre els revolts 1 i 2 del traçat gadità intentat esquivar un pilot de 125cc que anava molt més lent que ell.

Avui ha estat operat al Centre Mèdic Teknon pel doctor Joaquim Casañas, que ha reconstruït les dues fractures: la del mal·lèol, amb la col·locació d'un cargol i un obenc, i la del dit de la mà, mitjançant una placa i cinc cargols d'1,5 mil·límetres.

El català, un dels favorits per proclamar-se campió del món en aquesta nova categoria, començarà avui mateix la recuperació, que estarà supervisada per Ricard Huélamo, director de fisioteràpia esportiva de la Teknon.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.