Esports

El Suzuki no falla al fortí manresà

Ivanov i Montañez porten l'equip del Bages al tercer triomf

Tres victòries en les quatre primeres jornades. El Suzuki Manresa està fent els deures en l'inici de la Lliga ACB camí de l'objectiu de la permanència i està aconseguint uns resultats que li permetran d'anar afrontant els partits amb més tranquil·litat. Per a l'equip de Jaume Ponsarnau és vital fer del Nou Congost un fortí i de moment ha saldat amb dos triomfs els dos partits jugats a la seva pista. Primer es va desfer de l'Unicaja i ahir va superar el reforçat Bilbao Basket per 62-57.

Va ser un matx molt equilibrat -39-32 i 48-41 màxims avantatges catalans i 2-5 la millor diferència per als bascos- , de molta lluita, que va dominar el Suzuki gairebé sempre, tot i que se li va complicar després de rebre un parcial de 0-9 en els 3 primers minuts de l'últim quart (48-50).

En l'emocionant tram final, els dos millors jugadors ahir dels manresans, Montañez (14 p. i 5 r.), amb un triple en una possessió d'un segon, i Ivanov (12 p. i 6 r.), que van anotar els 7 últims punts del seu equip, inclòs un triple, van assegurar el triomf davant un Bilbao que no està responent a les expectatives i que ahir va tenir un Mumbrú decebedor (-1 de valoració). En el Suzuki va debutar Ruffin. El pivot, acabat d'arribar, va jugar 10:36 minuts, en què va anotar 2 punts i, sobretot, va agafar 5 rebots.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.