Esports

Guardiola: "Ibrahimovic pot jugar malament tantes vegades com vulgui"

Respecte al partit de demà, que els enfrontarà a l'Athletic de Bilbao en la volta de la Supercopa d 'Espanya, Guardiola ha dit que "començar l'any amb un títol és molt positiu"

L'entrenador del primer equip de futbol del Barça, Josep Guardiola, ha mostrat la seva confiança en Zlatan Ibrahimovic en assegurar que el davanter suec "pot jugar malament tantes vegades com vulgui" tenint en compte "la gran implicació que demostra cada dia" des que va arribar al club.

"Com més li costi, més em tindrà al seu costat per ajudar-lo. Que li costi el que calgui. No em preocupa. El que ha de fer és jugar minuts i adaptar-se bé", ha afirmat Guardiola en roda de premsa.

Respecte al partit de demà, que els enfrontarà a l'Athletic de Bilbao en la volta de la Supercopa d 'Espanya, Guardiola ha dit que "començar l'any amb un títol és molt positiu", motiu pel qual exigeix "el màxim" als seus jugadors i els insta a pensar que "no hi ha uns títols més importants que d'altres".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.