Esports

Alonso mana i espera més

L'asturià va imposar el seu Ferrari en les dues sessions d'entrenaments lliures. De la Rosa resol sense entrebancs el retorn a Mònaco i Alguersuari veu marge de millora

Fernando Alonso ha dominat les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi de Mònaco, i Sebastian Vettel ha estat el seu adversari més consistent: segon al matí i tercer a la tarda, a 73 i 195 mil·lèsimes, respectivament.

Nico Rosberg –novè al matí, afectat per un problema tècnic, i segon a la tarda– i Michael Schumacher han confirmat el pas endavant que els Mercedes van evidenciar la setmana passada al Circuit de Catalunya i tant Lewis Hamilton com Jenson Button han passat força discrets en el primer contacte del cap de setmana amb el circuit on McLaren, el seu equip, té el rècord de triomfs (15).

A més d'encapçalar la classificació de les dues sessions, Alonso també s'ha mostrat optimista amb aquesta sisena cursa del mundial. "Podria entendre que hi hagués un sentiment de pessimisme després de la demostració de força de Red Bull en la qualificació de Barcelona, però sabem que aquí els bons reglatges poden influir més que l'adherència aerodinàmica", ha comentat l'asturià que veu "un marge important de progressió" en el seu Ferrari i confia a tornar a tenir, en la qualificació, "un cotxe ben equilibrat".

Pedro Martínez de la Rosa ha pogut completar el programa previst (38 voltes al matí i dues menys a la tarda de dijous). "Hem fet molts canvis en el cotxe entre les dues sessions. Anem en la direcció correcta i tenim més idees per dissabte. Podem fer el cotxe més ràpid, però perdem molt temps en els revolts lents", ha explicat el vallesà.

Jaume Alguersuari ha notat en aquest difícil escenari les diferències entre pilotar un F-1 i un monoplaça de les World Series 3.5: "Les sensacions no tenen res a veure. He fet moltes voltes [65] malgrat que en la tanda llarga de la segona sessió m'he hagut d'aturar per un problema tècnic. Hi ha marge de millora per la qualificació".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.