Esports

Laporta titlla Mourinho de "psicòleg de pacotilla"

El president blaugrana afirma: "No som obsessius", i afegeix que "passi el que passi, el tècnic i jugadors mereixen una gran ovació al final del partit"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat avui que el club blaugrana no és "obsessiu", en al·lusió a les declaracions realitzades ahir pel tècnic de l'Inter, José Mourinho, i ha comparat el portuguès amb un "psicòleg de pacotilla" pels seus comentaris.

"És una il·lusió i objectiu que tenim. Intentar passar aquesta eliminatòria, arribar a la final i guanyar-la, és una il·lusió que tenim, sí", ha manifestat. "No som obsessius, i qui vulgui atribuir-se dots de psicòleg de pacotilla, que digui el que vulgui", ha afegit referint-se a Mourinho abans del dinar de directives amb l'Inter.

Laporta ha matisat després que el que hi ha és una "gran il·lusió" per intentar estar a la final i guanyar la Champions per segon any consecutiu. "Tenim una gran il·lusió com a equip que està practicant un futbol de gran nivell i que està considerat un dels millors del món i ostenta els títols de campió del món de clubs i de Champions", ha recordat.

"Tenim un repte molt gran, d'arribar a la final amb opcions d'aconseguir títols. Falta l'esforç final. És un repte esportiu i qui intenti parlar d'altres qüestions, s'equivoca i suposo que ho fa per provocar", ha afegit en aquest sentit.

Tot i això, Laporta ha assegurat que el més important era "ovacionar" el Barcelona passi el que passi aquesta nit. "Crec que aquest equip ho mereix. Ha celebrat que l'afició es mobilitzi perquè ho dóna tot. Ens han assegurat, amb la seva actitud, que ho donaran tot i que s'hi deixaran la pell. Passi el que passi, el tècnic i jugadors mereixen una gran ovació al final del partit", ha etzibat.

Laporta també ha parlat de la presència de Figo a la banqueta de l'Inter de Milà. "Figo és ben rebut com a representant de l'Inter. Si l'Inter decideix que ha d'estar a la banqueta, no tenim res a dir", ha assenyalat. Ha demanat, per si de cas, respecte a l'afició blaugrana, "la millor del món per ser passional però cívica", ha manifestat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.