Esports

Mourinho: "Per l'Inter la Champions és un somni; per al Barça, una obsessió"

El tècnic portuguès afirma que "no fem marcatge a l'home i no farem un marcatge especial a Messi" i que Sneijder jugarà

El tècnic de l'Inter de Milà, el portuguès José Mourinho, ha afirmat que el pas a la final de la Lliga de Campions és per al FC Barcelona "una obsessió", mentre que per al seu equip, després de 40 anys de quedar-ne fora, és "un somni". Mourinho ha relativitzat l'expectació que ha despertat el partit d'aquest dimecres al Camp Nou i ha subratllat que "no es tracta de cap final".

El tècnic portuguès ha reconegut que aquest dimecres disputaran un partit "important" i ha jugat amb la idea que davant seu l'Inter tindrà "el millor equip del món" en contraposició amb l'expectació i la preocupació que provoca entre l'afició blaugrana: "Quin és el problema per al millor equip del món? On és el drama per canviar un 3-1? No és cap drama, em sorprèn tot això", ha afirmat, remarcant que passar l'eliminatòria "està a l'abast del millor equip del món".

Mourinho ha recordat que el partit del Camp Nou "és més important que el d'anada" i que guanyar la Lliga de Campions és "un somni" per a l'afició i directiva de l'Inter. "Jo ja he guanyat la Lliga de Campions. Però la generació actual de l'Inter no l'ha guanyada, i si jo puc fer realitat la il·lusió i puc ajudar a aconseguir el seu somni per recordar els temps gloriosos de l'Inter, millor", ha dit. El tècnic ha conclòs que si per a l'Inter guanyar la Lliga de Campions "és un somni", per al Barça "és una obsessió", perquè seria repetir l'èxit de l'any passat i, a més, fer-ho a Madrid i al Santiago Bernabéu.

José Mourinho ha volgut restar interès a l'alineació que presentarà al Camp Nou. "Som un equip que no canvia gaire", ha afirmat després d'anunciar que Sneijder, tot i que no estarà al cent per cent, podrà jugar el partit. Pel que fa al plantejament, el tècnic portuguès ha remarcat que "no fem marcatge a l'home i no farem un marcatge especial a Messi".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.