Esports

Laporta diu "que es porta molt bé" amb Joan Carretero i que se sentiria còmode a Reagrupament

El president del Barça ha felicitat Arenys de Munt "perquè ha fet que Catalunya es desperti"

El president del Barça, Joan Laporta, ha afirmat que es porta "molt bé" amb Joan Carretero i que se sentiria "còmode" a la formació que lidera perquè comparteixen la idea de l'independentisme català. Tot i això, Laporta ha afirmat que té bona relació amb altres polítics "de CiU, d'ERC" i amb els de la resta de l'Estat.

Laporta ha realitzat aquestes declaracions en una entrevista a Catalunya Ràdio, on ha assegurat que li hauria agradat votar ahir en el referèndum d'independència a Arenys de Munt. Laporta ha felicitat la localitat maresmenca "perquè ha fet que Catalunya es desperti" i "ha donat una lliçó democràtica".

El president del Barça ha animat altres localitats catalanes a seguir els passos d'Arenys de Munt, doncs interpreta que és una forma de "promoure la consciència nacional".

Laporta entén que existeix "una línia molt fina" entre diferenciar la seva actuació com a ciutadà i com a president del Barça, en recordar que va assistir sense complexos divendres a la manifestació a favor de la Independència, que va transcórrer pels carrers de Barcelona i on el mandatari barcelonista va ser un dels portadors de la pancarta principal.

"Vaig notar l'afecte de la gent. Em vaig arribar a emocionar perquè em donaven les gràcies", ha afegit Laporta, que ha tornat a carregar contra aquells que, en el terreny esportiu, busquen l'enfrontament i erosió.


Sobre Valdano
D'altra banda, ha carregat contra el director esportiu del Madrid, Jorge Valdano, quan aquest va declarar fa unes quantes setmanes que el Barcelona mirava cap a dins de Catalunya, mentre que el Madrid ho fa a la resta del món.

"És molt trist que Valdano no hagi entès res, amb el temps que porta vivint aquí. Això diu molt dels polítics que governen l'Estat plurinacional", ha apuntat Laporta, que ha recordat que el Barça més catalanista de la història "és el més universal", en subratllar la quantitat de seguidors que té el conjunt blaugrana per tot el món.

Per acabar l'entrevista, Laporta ha afirmat que "el millor està per arribar" a tots els nivells, "en política i en futbol". Ha dit "que té il·lusió per plantejar-se reptes" en tots els àmbits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.