Esports

La Penya confirma el traspàs de Ricky al Barça per 3,7 milions d'euros

El Joventut donarà detalls de la venda del jugador al Regal Barcelona en una roda de premsa aquesta tarda

El Joventut ha fet públic un comunicat del consell d'administració a la seva pàgina web (www.penya.com) en què anuncia que el jugador Ricky Rubio ja no pertany al club de Badalona perquè serà traspassat al Barça.

De tota manera, la Penya ha convocat una roda de premsa per aquesta mateixa tarda, a les cinc, amb l'objectiu d'informar sobre el futur de Rubio i el seu imminent traspàs. Els responsables del Joventut donaran detalls de la venda del jugador al Regal Barcelona per, finalment, 3,7 milions d'euros.

Malgrat l'interès mostrat els últims dies per Minnesota Timberwolves, la franquícia que disposa dels seus drets a l'NBA, el Joventut ha confirmat la venda del jugador al Barça, el traspàs més car de la història de l'ACB.

"Reconeixem la importància de l‘oferta presentada pel FC Barcelona, i el fet que els contactes amb els seus representants han estat sempre del tot correctes. També volem remarcar de forma molt especial, el tracte que hem rebut per part de Minessota Timberwolves que ha entès perfectament la nostra posició i l’esforç que hem realitzat conjuntament per tal de fer possible un magnífic acord de present i futur, que no es podrà aplicar per la decisió del jugador, que tal com varem dir, hem respectat", diu el Joventut al comunicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.