Esports

Guardiola: "Hem jugat els millors minuts des que jo sóc l'entrenador"

L'entrenador blaugrana es mostra orgullós del joc de l'equip al final del partit contra l'Arsenal

Guardiola va seure a la sala de premsa de l'Emirates Stadium parlant d'orgull i destacant que els bons aficionats acabaven de presenciar un gran espectacle. "Des que jo sóc l'entrenador, no recordo que haguem jugat millor que avui durant molts minuts; no només els 20 primers", assegurava visiblement content. Per començar, va defensar que el 2-2 es pot considerar un bon resultat amb vista a la tornada, tot i reconèixer també que l'equip havia estat a prop de la victòria: "Estem satisfets pel resultat, és bo, però hem deixat escapar l'ocasió de fer un pas més important". Una circumstància que el tècnic va analitzar des d'un punt de vista de positivisme i no pas de crítica: "Venir aquí i jugar tan bé, i tenir tanta possessió de pilota ens fa sentir orgullosos. Ens enfrontem amb equips molt bons i poden passar coses com aquestes. L'Arsenal és l'Arsenal". Un argument que serveix d'avís: "Ara necessitem tot Déu a l'estadi perquè ens ajudin."

Respecte a la davallada que els seus havien tingut durant en la segona part el partit, Pep es va limitar a advertir que l'equip "no és perfecte": "És clar que no hem estat tan i tan superiors, perquè si no, no hauríem acabat 2-2. També hem fallat en coses i en alguns moments, si hagués estat Xavi Pascual, hauria demanat un temps mort." El tècnic també va parlar amb valentia de les baixes de Puyol i Piqué en la tornada: "Mai oblidaré que vam guanyar una final de la Champions sense tres dels quatre defenses titulars, davant Cristiano, Rooney... Que ningú pensi que no podrem competir perquè no hi siguin Piqué ni Puyol". Per últim, també va admetre que l'entrada de Walcott havia revolucionat l'Arsenal: "Quan algú corre més que l'altre, no es pot canviar, i Walcott és més ràpid que Maxwell, que Abidal i que tots nosaltres junts". Una bona lliçó amb vista a la tornada al Camp Nou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.