Esports

Xavi, lesionat

El migcampista blaugrana ha manifestat que els jugadors se senten "molt culpables" perquè no han pogut donar a l'afició l'alegria de jugar la final de la Champions

Xavi Hernández, jugador del primer equip del Barça, pateix una "petita lesió" al soli de la cama esquerra, segons els serveis mèdics del club. El Barça informa que l’evolució d’aquesta lesió marcarà la seva disponibilitat per al proper partit, que els enfrontarà dissabte dia 1 de maig al Vila-real.

Aquest matí, el migcampista blaugrana ha fet de portaveu de l'equip i ha declarat que tenen "una decepció molt gran" després de no poder passar de les semifinals contra l'Inter de Milà ahir dimecres al Camp Nou. Tristesa perquè, segons Xavi, no han pogut tornar a l'afició tot el que aquesta els ha donat durant tota la temporada i especialment durant els moments previs al partit. "L'afició ho ha donat tot i nosaltres no els hem pogut respondre", ha dit.

El blaugrana ha manifestat que quedar-se a les portes de la final del Bernabéu "no ho consideren un fracàs" però ha reconegut que estan decebuts, i se senten molt "culpables". "Ens sentim molt culpables, no els hem pogut donar (als aficionats culers) aquesta alegria. És una pena molt gran", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.