Esports

Jorge Lorenzo podria abandonar el GP dels EUA per una lesió

El pilot mallorquí ha aconseguit la quarta "pole position" de la temporada, però ha patit una forta caiguda

El pilot mallorquí ha aconseguit una victòria agredolça aquesta matinada al circuit de Laguna Seca. La lluita entre els primers, Lorenzo, Rossi i Stoner ha estat tan intensa que tan Stoner com Lorenzo han patit caigudes importants en el darrer tram de la sessió de qualificació. Les lesions els podrien apartar definitivament del GP dels Estats Units i deixar via lliure a l'italià.

El mallorquí ha aconseguit la quarta "pole" de la temporada, Rossi ha acabat segon i Stoner tercer. Després d'una primera caiguda sense conseqüències, Jorge Lorenzo ha aconseguit recuperar la marxa, però a dos minuts pel final ha tornar a anar per terra, aquesta vegada amb un fort impacte que li ha provocat una subluxació a l'espatlla dreta i un fort cop al turmell.

Pocs segons després de l'accident de Lorenzo ha estat Stoner qui ha perdut el control de la seva Ducati i qui ha anat a parar pel terra. L'australià també ha sortit disparat contra la grava i ha hagut de ser evacuat en llitera. Tant la participació de Stoner com la de Lorenzo en el Gran Premi és encara una incògnita.

El català Dani Pedrosa ha aconseguit una quarta plaça, i Toni Elías ha acabat amb el sisè millor temps per darrere de Dovizioso.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.