Esports

El Barça busca porter

El club dóna per trencades les negociacions amb Víctor Valdés, tot i que encara no descarta la renovació a l’últim moment. L’entitat activa el fitxatge d’un relleu que pugui ser de garanties

O renova o deixarà de ser la referència a la porteria. El Barça va donar ahir per esgotat l’ultimàtum a la seva oferta a Víctor Valdés i, oficiosament, ha trencat negociacions, tot i que encara no descarta la renovació abans que comenci la pretemporada. L’última reunió, ahir al matí, va servir per constatar les diferències, malgrat que el Barça va fer un darrer esforç augmentant de quatre a sis els anys de la renovació –fins al 2016– sense rebre resposta positiva. Es manté la porta per a l’acord mínimament oberta perquè les dues parts entenen que seria una llàstima el divorci definitiu entre el club i el porter, per més que ara mateix les posicions semblin impossibles de conciliar.

Valdés, representat pel seu pare José Manuel i per l’agent Ginés Carvajal, ha tensat la corda al màxim i el Barça ha cedit fins on creu que no trenca l’escala salarial de la plantilla –una mica més de 6,5 milions d’euros anuals–, lluny encara dels 9 milions que demana el porter. L’entitat blaugrana té l’esperança que Valdés i el seu entorn recapacitin i acceptin reprendre la negociació dins de les seves coordenades.

Paral·lelament, davant l’estancament de la situació amb el porter barceloní, el Barça ha activat el fitxatge d’un porter que pugui ser titular clar i que permeti tenir una garantia sota els pals, esgoti o no Valdés l’últim any de contracte. És la resposta del club a una demanda que considera desmesurada, però en tot aquest episodi, l’estratègia d’una i altra part pot fer pensar que estan jugant amb el tempo, conscients que una rectificació abans de començar la temporada pot recompondre la situació.

Sigui com sigui, el Barça no es vol arriscar a esperar i ja busca recanvi en Sergio Asenjo, el joveníssim porter del Valladolid, de només 19 anys. Asenjo, internacional espanyol sub-21 –dilluns va tenir una actuació decisiva contra Alemanya–, costaria al voltant de cinc milions d’euros de traspàs. L’altra opció seria la del porter del Mallorca Miquel Àngel Moyà, de 25 anys i que la secretaria tècnica del Barcelona entén que té una bona projecció. La tercera possibilitat podria venir d’un porter més veterà i consolidat.

Entrades per a Mònaco
D’altra banda, el Barça va informar ahir que els socis podran demanar les seves localitats per a la final de la Supercopa d’Europa que es disputarà a Mònaco el 28 d’agost, a partir de demà a les 10 del matí, i fins al 25 de juny, a les 19 hores. Com altres vegades, en cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el 3 de juliol se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits.

Entre el 3 i el 6 de juliol, el club blaugrana comunicarà als socis afortunats el procés per comprar les entrades. Els preus de les localitats són 20, 40 i 70 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.