Esports

El britànic Cavendish aconsegueix la seva cinquena victòria d'etapa

El Mont Ventor (Mont Ventoux), aquest dissabte, últim obstacle abans d'arribar a París

El ciclista britànic Mark Cavendish (Columbia) ha demostrat la seva qualitat en les arribades a l'esprint i s'ha imposat per cinquena vegada en aquesta edició del Tour a Aubernas, després d'una jornada de 178 quilòmetres. Alberto Contador continua de líder sense cap contratemps.

El britànic Cavendish, de 24 anys, ha superat aquest divendres les quatre victòries d'etapa que va aconseguir en l'edició del Tour de 2008. Aquest any, a Cavendish només se li ha resistit l'arribada a Barcelona.

El vencedor de la 19 etapa ha superat el noruec Thor Hushovd (Cervélo) i l'alemany Gerald Ciolek (Milram). Oscar Freire (Rabobank) ha acabat en cinquena posició.


Aquest dissabte els ciclistes que continuen en competició tindran l'última prova de foc per millorar les seves posicions a la classificació general. Es tracta de l'etapa de 167 quilòmetres entre Montelimar i el Mont Ventor (Mont Ventoux), coll de categoria especial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.