La 'Bomba' Navarro lidera el Barça, que venç el ViveMenorca (61-75)

El Regal Barça ha estat guanyat el ViveMenorca, que no ha pogut frenar Juan Carlos Navarro, que ha liderat l'equip blaugrana.

L'inici del partit ha estat espectacular. Ilyasova ha inaugurat el marcador, però el ViveMenorca ha respost amb autoritat amb dos triples de Stojic i Bazdaric que han estat secundats per dos tirs lliures de Boisa col·locant un parcial de 8-0 (8-2).

Tot seguit, els de Xavi Pascual, que no s'han deixat sorprendre, han replicat els menorquins amb un parcial de 0-7 (8-9) en uns primers minuts bojos jugats amb una gran intensitat com ho demostra el final del primer quart (15-14).

Després del primer descans, ha seguit regnant la igualtat en el joc i al marcador i l'intercanvi de cistelles ha estat la tònica dominant fins que els blaugrana han aprofitat una baixada de joc local per adquirir el seu màxim avantatge de 16 punts (26-42) amb un Navarro, Andersen i Vázquez que han catapultat el seu equip fins a arribar al descans amb un parcial d'11-28.

En la represa, els locals han intentat reaccionar amb un parcial de 7-0 gràcies a la seva defensa individual que ha asfixiat als culers, això no obstant, la reacció local ha durat poc ja que el Barça ha recuperat el terreny perdut gràcies a la "bomba" Navarro que, al costat de Vázquez, han fet trossets la il·lusió dels insulars.

Els de Xavi Pascual han arribat a la seva màxima distància de 21 punts (38-59) amb un triple de Basile finalitzant aquest tercer període amb 43-59.

En els últims deu minuts, el ViveMenorca no ha llançat la tovallola davant la superioritat blaugrana i han sortit decidits a posar les coses difícils al seu rival.

Els locals han seguit creient en el miracle i a base de caràcter han reduït distàncies després d'un triple de Stojic (50-63). A falta de 3:50, els de Maó s'han posat a 11 punts (56-67) però la gran actuació de Navarro, amb el seu repertori exterior, i per dins Fran Vázquez, han acabat amb les il·lusions d'un equip menorquí que ha perdut dignament.