Esports

Piqué torna als entrenaments i Márquez és dubte davant l'Atlètic

Futbol

Unes hores després de la seva victòria davant el Mallorca (3-1), el Barça ha tornat als entrenaments amb la novetat de Gerard Piqué, recuperat ja de la grip que li va impedir participar en el primer partit de l'any, i amb l'absència de Rafa Márquez, que serà dubte per al partit de Copa del reidavant l'Atlètic de Madrid a causa d'una contractura als isquiotibials de la cuixa esquerra.

Piqué, baixa davant el Mallorca, ha superat el seu procés gripal i s'ha entrenat amb normalitat, mentre que Márquez, substituït a la segona part davant el conjunt balear per unes molèsties, no ha participat en l'entrenament.

El club ha confirmat que el mexicà no pateix una lesió muscular greu, sinó una contractura als isquiotibials de la cuixa esquerra que el converteix en dubte per al pròxim partit, el dia de Reis davant l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón.

Tampoc Alexander Hleb i Touré Yaya han completat l'entrenament, ja que tots dos arrosseguen contusions al turmell dret. El jugador ivorià, autor de l'últim gol davant el Mallorca, ha participat en una part de l'entrenament a La Masia abans de seguir un treball de recuperació al gimnàs. Hleb, en canvi, s'ha quedat al gimnàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.