Esports

El Madrid no deixa passar l’oportunitat

El líder trenca la ratxa negativa contra el Sevilla i deixa a sis punts el Vila-real i a set el Barça

El Reial Madrid va trencar les dues ratxes negatives que arrossegava a la Lliga i en els seus duels particulars davant el Sevilla després d’imposar-se ahir amb solvència a l’equip andalús (3-1), un resultat que referma l’equip blanc com a favorit per conquerir el segon títol consecutiu.

El d’ahir al Bernabéu va ser un partit que va tenir alguns matisos que van recordar l’anterior duel amb el València, però aquesta vegada els jugadors del Madrid, després del toc d’atenció de Schuster de divendres passat, van mostrar més concentració en la seva línia defensiva i no es van deixar sorprendre com una setmana abans. El tècnic alemany també va fer canvis importants en el seu esquema amb l’alineació d’Higuaín, que alternant-se amb Raúl i
Robben a la banda dreta va dotar l’equip blanc d’un sentit més equilibrat del joc.

El Madrid va jugar de manera elèctrica, fent córrer la pilota amb rapidesa i buscant sempre l’opció de les bandes. El resultat va ser que els locals van acumular moltes ocasions de gol, encara que el seu rival, amb el poder que Kanouté i Luís Fabiano donen a la davantera, també va tenir opcions. De tota manera, el joc del Sevilla es va anar diluint amb el pas dels minuts, sobretot arran del tercer gol local.

Estrena de Heinze
El Madrid s’avançaria molt de pressa, al minut 7, en una falta executada per Sneijder que Heinze, que s’estrenava com a golejador blanc, va culminar de cap. Era també el 20è gol que encaixava el Sevilla en jugades a pilota aturada.
Va ser a partir d’aleshores quan el partit es va tornar boig, amb ocasions per a ambdós equips, fins que al minut 36 Kanouté va aconseguir igualar el marcador després que la pilota li caigués a quatre metres de Casillas. No va tenir temps de celebrar el gol el Sevilla, ja que un minut més tard Raúl va tornar a posar en avantatge al seu equip després de regirar-se bé dintre de l’àrea.

A la segona part el Madrid va jugar més homogeni al darrere, alhora que es desplegava bé en accions a la contra. Van ser moments d’un u contra u entre Higuaín i Palop, i a la quarta oportunitat el davanter argentí va aconseguir foradar la porteria sevillista després de rebre una bona passada de Guti. Faltaven 25 minuts per al final, i encara que el Sevilla ho va intentar, la seva falta de frescor li va impedir donar una nova dimensió al partit.

Ahir Ramón Calderón sí que va treure el cap davant els micròfons després de la victòria del seu equip. “Hem fet un pas més i cada partit serà una final perquè el Vila-real i el Barcelona ens ho posaran difícil. Ara teòricament el nostre rival és el Vila-real, però segur que el Barcelona no donarà la Lliga per perduda”, va assenyalar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.