Esports

Dani Pedrosa sortirà sisè en el GP d'Austràlia

Amb la proclamació de Valentino Rossi (Yamaha) com a nou campió del món diumenge passat a Motegi, l'atenció del Mundial de MotoGP se centra ara en qui s'endurà el subcampionat. Els candidats són dos, Casey Stoner (Ducati) i el català Dani Pedrosa (Repsol Honda) -separats per 11 punts (220 a 209) i amb 75 en joc-, i el primer duel té lloc aquest cap de setmana al Gran Premi d'Austràlia, on el campió de l'any passat comptarà amb l'avantatge de córrer davant el seu públic.

De moment, el primer assalt l'ha guanyat Casey Stoner en la sessió classificatòria del GP d'Austràlia. El pilot local ha marcat el millor temps per davant de Jorge Lorenzo, que ha acabat segon, i Nicky Hayden, tercer. Dani Pedrosa sortirà des de la sisena posició. Casey Stoner ha sumat a Philipp Island la vuitena pole de la temporada i està decidit a guanyar a casa sigui com sigui. Valentino Rossi, que la setmana passada va guanyar el títol mundial al Japó, ha caigut i sortirà des de la dotzena plaça. Just darrere d'ell ho farà el manresà Toni Elias.

En 250 cc, pole per al líder del Mundial, Marco Simoncelli, seguit de Mika Kallio i Álvaro Bautista. En el vuitè de litre, Mike Di Meglio ha signat el millor registre i aquest diumenge es pot proclamar campió si venç i Simone Corsi i Stefan Bradl no pugen al podi.En 250, millor temps per al líder del Mundial, Marco Simoncelli, seguit de Mika Kallio i Álvaro Bautista. L'italià agafa d'aquesta manera avantatge respecte al de Talavera per proclamar-se campió del món. El català Aleix Espargaró ha estat novè.

En la categoria petita, la pole position ha estat per al francès Mike Di Meglio. La segona plaça ha estat per a Bradley Smith, i la tercera, per a Stephan Bradl. Nico Terol sortià quart, mentre que Marc Márquez i Pol Espargaró començaran des de la dotzena i la setzena posició, respectivament. Joan Olivé no ha passat de la dinovena plaça en una sessió marcada per les caigudes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.