Esports

Josep Guardiola: "Contra l'Inter, hem de ser nosaltres mateixos"

L'entrenador del Barça apel·la a l'estil de joc de l'equip per fer un bon partit i intentar superar l'eliminatòria

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, ha fet una crida als jugadors perquè siguin fidels a l'estil de joc de l'equip per superar l'eliminatòria de la Lliga de Campions contra l'Inter de Milà. L'entrenador culer ha demanat de canalitzar la passió i l'interèrs dels afeccionats blaugrana en suport de l'equip, però alhora ha volgut treure dramatisme al clima de la confrontació esportiva.

"És un partit de futbol, només això", ha començat dient Guardiola en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimecres. Intentant rebaixar el to dels possibles titular, el tècnic ha afirmat que la plantilla i ell preparen la tornada contra l'Inter "amb tranquil·litat i amb molta felicitat de poder viure un partit com aquest". També ha demanat de tocar de peus a terra i esperar el resultat perquè "abans d'un partit mai, és una nit màgica".

Guardiola ha rebaixat també la transcendència de les declaracions de Gerard Piqué, que dilluns va manifestar la necessitat de fer que en el Camp Nou els jugadors de l'Inter arribin a "odiar" la seva activitat per la força i la pressió que es visqui a l'estadi i a la gespa. Pel tècnic del Barça "el que importa és si serem capaços de ser nosaltres mateixos" en aquest partit de tornada de semifinals i després veure si seran capaços de remuntar el 3-1 del partit d'anada.

Josep Guardiola ha tancat les seves declaracions destacant la preocupació pel fet que no s'havia parlat gens de l'equip italià i afirmant que, "passi el que passi", els jugadors de la plantilla del Barça "seran una generació inoblidable" per als afeccionats del FC Barcelona i per als de tot el món.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.