Esports

El Vila-real CF presenta la campanya “Endavant els Ports” a Morella

La comarca serà protagonista aquest cap de setmana en el partit del Vila-real CF, ja que assistiran setze alcaldes al partit, centenars de veïns i veïnes, les bandes de música i es promocionarà aquesta zona

  • Presentació de la campanya “Endavant els Ports” a l'Ajuntament de Morella. C.M.
  • VÍDEO: Video "Endavant els Ports" del Vila-reial CdeF.

El Vila-real CF ha presentat la campanya “Endavant Ports” al saló de plens de l'ajuntament de Morella. Aquesta iniciativa pretén acostar el futbol als veïns i veïnes de la comarca, organitzant autobusos per al partit d'aquest diumenge (el partit és a les 19 hores) i regalant les entrades, i es convertirà en un espai de promoció important per a aquesta zona, amb estands, material turístic i degustació de productes típics.

El vice-president del club groguet, José Manuel Llaneza, el president de la Mancomunitat dels Ports, Santi Pérez, i l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, han sigut els encarregats de presentar aquesta iniciativa.

Aquesta iniciativa anima els veïns i veïnes de la comarca a apuntar-se a un viatge que costejarà el club groguet, tant el desplaçament com les entrades. Aquesta entitat és un emblema a la demarcació de Castelló i que amb aquesta iniciativa, els pobles de la comarca dels Ports es promocionaran darrere de la marca del Vila-real CF. En aquest sentit, els vídeos que s'estan realitzant dels diferents municipis que han participat en la campanya “Endavant província” estan superant les 100.000 reproduccions a Youtube i que en les pròximes hores es penjarà un de la comarca.

La campanya “Endavant Els Ports” forma part de “Endavant província”, que és aquest projecte del Vila-real CF que pretén acostar veïns i veïnes de tota la demarcació de Castelló al Madrigal. Aquesta iniciativa ja dut a terme en diversos municipis, però la peculiaritat d'aquesta setmana és que es dirigeix a tota una comarca, com és la dels Ports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia