Esports

L'Espanyol surt de la zona de descens

Els blanc-i-blaus vencen amb comoditat el Betis (2-0)

L'Espanyol ha derrotat amb relativa comoditat al Betis i ha sumat la seva tercera victòria consecutiva, amb el que aconsegueix sortir, després de 17 jornades seguides, de la zona de descens i encara amb optimisme la possibilitat de mantenir la categoria.

L'Espanyol ha fet un canvi espectacular els últims cinc partits en els que ha sumat 13 dels 15 punts en joc. S'ha convertit en un equip sòlid defensivament que aprofita les ocasions i que sembla haver-se trobat amb la sort de cara.

L'equip blanc-i-blau s'ha avançat ben aviat al marcador gràcies a un gol molt matiner, al minut 3, Luis García ha marcat el seu primer gol des de fa set mesos.

Ja a la segona part i després d'un període de domini bètic que augurava un possible empat, Iván Alonso ha marcat el segon gol al minut 83. els minuts finals han estat una festa pels de Pochettino, que han tingut oportunitats de marcar encara un tercer gol al Betis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.