Esports

Piqué i Xavi s'incorporen al grup en l'entrenament d'aquest dijous, abans del partit contra el Mallorca

L'equip de Guardiola farà aquest divendres l'última sessió preparatòria del matx de dissabte contra el quart classificat, a les Illes

Després de la victòria davant l’Osasuna (2-0), el Barça ha tornat als entrenaments amb l’objectiu de recuperar-se i començar a preparar el partit de dissabte contra el Mallorca. Piqué i Xavi han treballat una estona amb el grup. Fins a 22 jugadors s’han exercitat aquest dijous en la sessió preparatòria realitzada a la ciutat esportiva Joan Gamper. Com és habitual els dies després de partit, els jugadors que van ser titulars han fet treball de recuperació, mentre que la resta han dut a terme el treball habitual.

El d’aquest dijous era el primer dels dos entrenaments que l’equip té previst dur a terme abans de viatjar a Mallorca, dissabte, per disputar la jornada 29 del campionat de Lliga contra el quart classificat. Josep Guardiola ha decidit convocar quatre jugadors del planter per participar en l’entrenament (Dalmau, Jonathan Dos Santos, Miño i Espinosa). No han sortit al camp, en canvi, Keita i Touré, que han estat fent treball de recuperació.

Així doncs, per una banda, s’han exercitat, molt suaument, Messi, Iniesta, Valdés, Milito, Puyol, Maxwell, Alves, Ibra i Sergio Busquets, que es perdrà el partit contra el Mallorca per haver acumulat la cinquena tarja groga. Per altra banda, Henry, que va jugar la primera meitat, s’ha unit al segon grup, que ha iniciat la sessió amb els habituals exercicis d’escalfament i rondos, i un circuit.

Treball específic per a Xavi i Piqué
La bona notícia del dia, però, ha estat poder veure Piqué i Xavi sobre la gespa i tocant pilota. Tots dos han fet treball específic, que inclou una part amb el grup i una que es fa individualment. Piqué va estar de baixa contra l’Osasuna per precaució a causa d'una contusió al genoll esquerre, diumenge contra el Saragossa, i Xavi s’està recuperant d’una lesió de grau 1 al múscul soli de la cama dreta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.