Esports

Cristiano Ronaldo: "Vull que eliminin el Barça de la Champions"

El jugador del Reial Madrid confessa que l'eliminació del seu equip de la màxima competició europea va ser el moment "més difícil" que ha passat al club blanc

El jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo vol que eliminin el FC Barcelona de la Lliga de Campions en el partit de semifinals d'aquest dimecres contra l'Inter de Milà, tot i que ha assegurat que serà difícil aventurar qui serà a la final.

"Serà un partidàs, però serà difícil per als dos equips perquè el Barça ha de remuntar i l'Inter ha de defensar els dos gols. És difícil saber qui guanyarà. Jo prefereixo que el Barça perdi perquè sóc del Madrid i m'agrada el Madrid perquè és el meu club", ha indicat el portuguès en declaracions a la Cadena COPE.

"El Barcelona està molt fort a casa i juga molt bé, però estic segur que a nivell psicològic pot ser millor per nosaltres perquè (el Barça) perdria una competició. Jo sempre sóc sincer i no donaré cap resposta política", ha indicat.

"Ser eliminat de la Champions va ser el moment més difícil que he passat des que sóc al Reial Madrid. Sabíem que érem millors que el Lió però no ho vam demostrar al camp. Cal aprendre de les derrotes. I cal pensar que els noms no guanyen els partits", ha assenyalat Cristiano.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.