Esports

Serena Williams guanya per cinquè cop a Austràlia

Justine Henin ha ofert una forta resistència

El crit de Serena Williams s'ha tornat a escoltar al Rod Laver Arena al derrotar a la belga Justine Henin per 6-4, 3-6 y 6-2 en la final, i convertir-se en la primera jugadora des que va començar l'era Open que guanya per cinquena vegada l'Open d'Austràlia.

Serena ha començat amb una sacada directa i ha acabat amb un revés guanyador des del fons de la pista. En la final 50 de la seva carrera, ha acabat amb el somni d'Henin, que després de 18 meses de retirada havia tornat al circuït.

La més petita de les germanes Williams ja té 12 grans (cinc a Melbourne), que li han servit per a empatar amb la dotzena que va aconseguir la mítica Billie Jean King.

La final ha estat un gran partit. Henin, la "Messi" del tenis, ha alternat punts fantàstics amb errades i un primer servei que no li ha funcionat prou, amb sis dobles faltes. Serena, contundent, ha sabut aprofitar-ho.





Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.