Esports

Xavi i Piqué reben l'alta i entren a la llista de convocats

El lateral esquerre francès Éric Abidal serà baixa per al partit contra el Mallorca i Sergio Busquets tampoc podrà jugar per sanció

Els blaugranes Xavi Hernández i Gerard Piqué han rebut l'alta mèdica i han entrat a la llista de convocats per al partit d'aquest dissabte a Mallorca, en la qual també ha entrat el jove Jonathan dos Santos

El segon capità del Barcelona es va lesionar a l'entrenament abans del partit de tornada contra l'Stuttgart, quan va notar unes molèsties a la cama dreta.

Per la seva banda, Piqué patia uns dolors al genoll esquerre que el van apartar del partit de dimecres contra l'Osasuna, després d'haver estat substituït en el Saragossa-Barcelona (2-4) de diumenge.

El que sí que serà baixa per al partit al camp del Mallorca és el lateral esquerre francès Éric Abidal, lesionat el 9 de febrer, i Sergio Busquets, que està sancionat.

Per tant, la llista de convocats del FC Barcelona per al partit contra el Mallorca és: Valdés, Pinto, Márquez, Milito, Pedro, Puyol, Jonathan, Bojan, Touré Yaya, Txigrinski, Maxwell, Xavi, Jeffrén, Alves, Piqué, Iniesta, Keita, Ibrahimovic, Henry i Messi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.