Esports

Abidal en té per 10 dies de baixa

El defensa blaugrana pateix una ruptura de les adherències de la cicatriu de l’adductor de la cuixa esquerra que es va lesionar el passat dia 9 de febrer

El defensa del Barcelona Éric Abidal es va ressentir de la seva última lesió en el partit contra l'Arsenal (4-1), i s'estarà uns 10 dies de baixa.

Segons el comunicat mèdic, el jugador té una ruptura de les adherències de la cicatriu de l'adductor de la cuixa esquerra que es va lesionar el passat dia 9 de febrer, quan va estar més d'un mes i mig de baixa.

El francès, que va reaparèixer el passat dissabte en el partit de Lliga contra l'Athletic Club, va haver de retirar-se en el minut 52 del partit contra l'Arsenal. Pocs segons després, Maxwell va entrar en el seu lloc. 

Amb aquesta lesió, Abidal segur que es perdrà el clàssic de dissabte i el partit de dimecres vinent contra el Deportivo. Podria reaparèixer contra l’Espanyol o per a l’anada de semifinals, contra l’Inter.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.