Esports

Suzuki, nou patrocinador del Bàsquet Manresa

Juan López Frade, director general comercial de mercadotècnia de Suzuki Ibérica, ha destacat que el Manresa "transmet clarament els valors de la marca: il·lusió, esforç i millora constant"

La companyia d'automòbils Suzuki serà el patrocinador principal del Bàsquet Manresa per a la temporada 2009-10, segons ha anunciat avui el club català.

Suzuki, que ha estat deu anys col·laborant comercialment amb l'entitat manresana, augmenta d'aquesta manera la seva implicació en el projecte de l'equip, que s'havia quedat sense patrocinador principal al final de la temporada passada, quan va concloure el contracte amb Ricoh.

Per l'acord aconseguit entre Suzuki Ibérica i el Bàsquet Manresa SAD, el club passa a anomenar-se Suzuki Manresa i els seus jugadors lluiran a la samarreta el logotip de la marca al lloc reservat al patrocinador principal, que dóna el seu nom i imatge al conjunt.

Josep Vives, president executiu de l'entitat catalana, valora l'acord aconseguit en aquests termes: "Aquesta és una excel·lent notícia i no ho és únicament pel fet d'haver tancat finalment el patrocini principal del nostre primer equip, sinó per haver generat la confiança i il·lusió suficients perquè un dels nostres copatrocinadors hagi passat a ser el primer espònsor de la formació de cara a la temporada de la Lliga ACB que està a punt de començar".

Juan López Frade, director general comercial de mercadotècnia de Suzuki Ibérica, ha destacat que per a Suzuki suposa "una gran satisfacció" convertir-se en el primer patrocinador "d'un equip que transmet clarament els valors de la nostra marca: il·lusió, esforç i millora constant".

La primera aparició de la nova imatge del Suzuki Manresa es produirà el dia 3 d'octubre amb la participació del jugador ucraïnès Serguei Gladir en el concurs de triples de la Supercopa ACB que se celebrarà a Las Palmas de Gran Canària.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.