Esports

Un partit marcat per les baixes

El Barça no podrà comptar demà davant l'Arsenal ni amb els seus centrals titulars, ni amb Ibra · Iniesta va fer ahir treball de camp i podria entrar en la llista de convocats · L'Arsenal arriba al Camp Nou sense Cesc, Gallas, Arxavin i Van Persie

El partit de tornada dels quarts de final de la lliga de campions que disputaran demà el Barça i l'Arsenal arriba marcat per les absències importants que tindran els dos equips en els seus onzes titulars i que obligaran Pep Guardiola i Arsène Wenger a improvisar en les seves formacions. El tècnic català va perdre dimecres passat a l'Emirates Stadium els dos centrals titulars, Piqué i Puyol, el primer perquè va veure la tercera targeta groga i el segon perquè va ser expulsat en la jugada que va suposar el segon gol dels anglesos. Amb Txigrinski sense poder jugar aquesta competició, Márquez i Gabi Milito, han de ser els centrals contra l'Arsenal. L'argentí ha demostrat en els últims partits que ha jugat que està a un bon nivell, però més dubtes ofereix el rendiment del mexicà, que no ha aconseguit agafar la forma en tot el curs. Per reforçar la defensa, és probable que Abidal, recuperat de la lesió que l'ha mantingut dos mesos allunyat dels terrenys de joc, deixi a la banqueta Maxwell.

La tercera baixa important dels blaugrana és la d'Ibrahimovic, que ja no va jugar contra l'Athletic per un trencament de mig centímetre al soli de la cama dreta. El suec, autor dels dos gols blaugrana en l'anada, va deixar ahir la ciutat esportiva amb cara de pocs amics després que es confirmés la lesió i se centrarà ara a treballar per intentar arribar al partit de dissabte contra el Real Madrid. La seva plaça en l'onze titular hauria de ser per a Bojan Krkic.

Qui presentava ahir millor cara que Ibrahimovic era Andrés Iniesta. El de Fuentealbilla, baixa des del partit contra el Mallorca per una petita ruptura al bíceps femoral de la cama dreta, va fer feina de camp al costat d'un recuperador i va explicar que la seva recuperació està anant molt bé. Sembla difícil que pugui ser titular demà, però sí que podria entrar en la convocatòria i disposar de minuts si l'eliminatòria es complica. Com a mínim, tot indica que estarà llest per al partit del Bernabéu.

Problemes per a Wenger
Més problemes que Guardiola té Arsène Wenger, que té fora de combat els seus homes més desequilibrants. Amb Van Persie lesionat des de fa mesos, en el partit d'anada contra el Barça va perdre Gallas, Cesc i Arxavin. El central francès és el líder de la defensa. Estava tocat i Wenger va forçar la seva reaparició contra els de Guardiola, però Gallas va haver de deixar el terreny de joc en la primera meitat, fet que va fer que Wenger es guanyés les crítiques del seleccionador francès, Raymond Domènech, perquè el jugador es perdrà el que queda de curs i arribarà justet al mundial. La seva absència és un maldecap per a Wenger, que se l'haurà de jugar amb el veterà Sol Campbell, molt lent, fora de forma i a qui els davanters blaugrana podrien superar amb facilitat, o bé endarrerir Song, com va fer a Londres.

Sense Cesc, amb una lesió al peroné que el farà estar de baixa el que queda de temporada, i Arxavin, l'Arsenal perd els seus homes més creatius i Wenger haurà de variar la seva manera de jugar. Tenint en compte com el Barça el va superar a Londres, és possible que el tècnic francès aposti per un mig del camp més físic amb Denilson, Eboué i Diaby per intentar incomodar els constructors del Barça. Rosicky i Nasri haurien de posar el desequilibri, Bendtner buscar el gol i esperar el rapidíssim Walcott una oportunitat en la segona part.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.