L'Inter de Milà de Mourinho i Eto'o serà el rival de semifinals

L'exmadridista Sneijder transforma un llançament de falta des de vint metres i dona la classificació davant el CSKA a Moscou (0-1)

Un gol de l'exmadridista Sneijder en el minut 6 de la primera part ha sentenciat el partit de tornada de Quarts de final de la Lliga de Campions entre el CSKA de Moscou i l'Inter i ha confirmat el pas de l'equip de José Mourinho i Samuel Eto'o a les semifinals de la màxima competició europea. L'equip italià s'enfrontarà ara al Barça.

Sneijder ha batut el porter local Akinfeev d'un xut de falta des de vint metres després d'una falta d'Ignaxevitx sobre Milito. L'Inter, que la setmana passada a Milà també es va imposar per 1-0 confirmava així la seva superioritat sobre l'equip rus i incrementava el seu avantatge gràcies al valor doble dels gols en camp contrari.