preguntes

JORDI BASTÉ

Veniu al mercat

1.

PER QUÈ
m'asseguren que Franck Ribéry vol venir al Barça, però com ja va passar amb Luís Figo, Florentino Pérez té pactada (però no té el jugador lligat) una prima descomunal amb el representant del francès que el fa esclau? Per què asseguren que el representant de Ribéry ja no es posa ni al telèfon quan truca algú de Can Barça? Per què, però, el Barça és optimista?

2.

PER QUÈ
serà molt més dura del que ens creiem la negociació amb Víctor Valdés, silenciat guanyador del trofeu Zamora i un dels millors porters del món en l'actualitat i que en aquest equip molts cops queda injustament en un segon pla? Per què el seu representant, Ginés Carvajal, no accepta l'oferta del Barça i ha demanat una quantitat que el club considera ofensiva?

3.

PER QUÈ
el fitxatge de Kaká pel Real Madrid obrirà l'aixeta de la moguda europea d'ofertes, en una mena d'efecte dòmino que farà que qui mogui fitxa ara sigui el Milan amb 70 milions d'euros a la butxaca d'Adriano Galliani? Per què serà un estiu molt mogut?

4.

PER QUÈ
la frase d'ahir de Florentino Pérez –«En el nostre projecte no hi ha cap jugador del Barcelona i, per tant, Messi tampoc hi és»– és tan graciosa com pretensiosa? Per què no explica que Valdano va preguntar al pare de Messi fa uns quants mesos si el jugador del Barça estaria disposat a jugar al Madrid?

5.

PER QUÈ
el sopar entre Joan Laporta i Massimo Moratti té lloc en un restaurant tan popular, futbolísticament parlant, com el Via Veneto del carrer Ganduxer de Barcelona si es vol passar desapercebut o tenir una trobada discreta? Per què, tot i la magnífica cuina que s'hi fa, és un dels llocs històrics de fitxatges i reunions barcelonistes?

6.

PER QUÈ
entre Ibrahimovic i Forlán, el Barça prefereix el davanter uruguaià, però veu que s'ha duplicat el preu que tenia ara fa tres mesos, quan ja va preguntar per ell?

7.

PER QUÈ
el Barça no podrà vendre a un gran preu Samuel Eto'o, ja que acaba contracte l'any que ve? Per què si en treu 25 milions d'euros serà un resultat excel·lent tenint en compte que el Barça ja l'ha amortitzat amb els títols aconseguits?

8.

PER QUÈ
parlem tant de la copa d'Àfrica de l'any que ve i que Eto'o estarà un temps fora del Barça si el Camerun encara no s'hi ha classificat? Sabem que aquest mes té dos partits clau i que si els perd quedarà fora de la copa d'Àfrica: el primer, demà contra el Marroc al Camerun, i el segon, d'aquí a quinze dies a Gabon?

9.

PER QUÈ
el de Sylvinho ha de ser un dels homenatges més imponents del barcelonisme quan torni, sigui pel trofeu Gamper o pel primer partit oficial de la temporada que ve, per la relació magnífica que ha tingut amb tots els membres de la plantilla? Per què qui més trobarà a faltar Sylvinho serà Leo Messi, a qui el brasiler tenia afillat? Sabeu que Sylvinho ja ha marxat al Brasil de vacances però que s'ha comprat un pis a Barcelona per tornar a viure-hi algun dia?

10.

PER QUÈ
les respostes de Luis Aragonés quan arriba a Barajas després de la seva destitució a Turquia són més pròpies d'un personatge de segona divisió de la premsa dels budells en lloc d'un tècnic que va guanyar l'Eurocopa? Per què un «no tinc ganes de parlar, si us plau, ja ho explicaré en un altre moment» hagués estat més comprensible per a la premsa esportiva que aquest atac de mala llet impresentable del Zapatones? Per què l'endemà es presentava amb l'equip de Tele 5 com a comentarista de la copa de les Confederacions?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.