Esports

Remuntada històrica

Les reaccions

Montserrat demana als aficionats blaugrana que no pugin de cop a la muntanya

Davant l'allau de promeses de pelegrinar al santuari si el Barça remuntava l'eliminatòria de la lliga de campions, el patronat del Parc Natural recomana fer-ho esglaonadament

El difícil repte per als jugadors del FC Barcelona de remuntar el 4-0 del 14 de febrer a París davant el PSG va portar molts seguidors blaugrana a fer tota mena de promeses que realitzarien si l'equip continuava en joc a la lliga de campions de futbol.

Els de Luis Enrique van complir la seva part en derrotar els francesos per 6-1 al partit de tornada de dimecres a la nit al Camp Nou. Ara toca als seguidors culés assumir la seva.

Una de les promeses més tradicionals i recorregudes en aquests casos és el pelegrinatge al santuari de Montserrat. Per aquest motiu, el patronat del Parc Natural ha demanat aquest dijous als aficionats que tinguin intenció de complir el seu compromís que ho facin de manera esglaonada .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia