Joan Laporta

President del FC Barcelona

«Hem fet un partidàs»

El president del FC Barcelona es va mostrar molt optimista al final del partit contra l'Arsenal, encara que va lamentar el poc encert de cara a porteria que va tenir l'equip en la primera part. «Veig el got mig ple perquè crec que hem fet un partidàs i que se'ns ha escapat la victòria.» En aquest sentit, va destacar l'actuació estel·lar del porter Manuel Almunia, sobretot en els primers vint minuts del partit, en què va salvar el seu equip.

L'empat a dos és, segons el president blaugrana, un «bon resultat»: «Ara ens queden noranta minuts i davant el nostre públic.» Laporta, que no va voler valorar la jugada del penal de Puyol, va elogiar els dos gols que va fer Ibrahimovic, però va insistir que havia estat tot l'equip el que havia estat «molt bé». Tant, que fins i tot va revelar que els aficionats anglesos s'havien rendit al joc del Barça. «La gent de l'Arsenal ens ha felicitat, i ens han dit que feia molt de temps que no veien un equip jugant un futbol així de bonic.»


«Els de l'Arsenal ens han felicitat pel nostre futbol», va dir el president



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.