Barça

Com passarà cada estiu, canvi de gespa a l'estadi

Catifa nova. Tal com va anunciar Sandro Rosell, la superfície del Camp Nou es renova per tal que el primer equip del Barça pugui desenvolupar el seu joc en les millors condicions

El 26 de juny, en la roda de premsa de resum de la temporada, el president, Sandro Rosell, va anunciar que, per poder mantenir les condicions d'excel·lència del joc del Barça, cada any es canviaria la gespa del Camp Nou. Rosell va fer aquest anunci un cop comprovat que no existeix cap sistema de refrigeració viable per mantenir en un estat òptim el terreny de joc de l'estadi amb les condicions de calor i humitat dels mesos d'estiu. Per això ahir van començar els treballs per canviar la gespa del Camp Nou. Tot estarà a punt quan arribi el primer partit del campionat de lliga, que el Barça jugarà contra la Real Sociedad el cap de setmana del 18 i 19 d'agost. La nova gespa, procedent de Bordeus, serà la mateixa que ja s'ha instal·lat al camp número 1 de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí.

Després de treure la superfície que hi havia, durant uns dies es prepararà el substrat amb sorra i nutrients. Quan estigui a punt, es començaran a posar els nous pans i es deixarà que arrelin correctament. Està previst que tot plegat estigui a punt al principi del mes vinent. S'hi utilitzaran 8.900 metres quadrats de gespa, nou tones de sorra i deu tones de nutrients.

El Camp Nou, en obres

El Barça realitza un seguit d'obres de condicionament a l'estadi durant els mesos en què no hi ha competició. A més del canvi de gespa, s'està modernitzant el túnel de vestidors, s'està millorant la il·luminació exterior de l'esplanada de l'estadi, s'està renovant la canalització d'aigües a les grades i al terreny de joc i s'està remodelant la zona de restaurants.

ESTIU ENFEINAT

També es fan obres al túnel de vestidors i en l'enllumenat de l'esplanada

TERMINI PREVIST

A principi d'agost ja s'haurà plantat la nova gespa, que arriba de Bordeus


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.