Barça

Els internacionals del Barça passen la revisió mèdica

Víctor Valdés, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas i Pedro Rodríguez han tornat avui a la feina

També ha passat el reconeixement mèdic el capità Carles Puyol, que encara no s'havia sotmès a les proves de pretemporada

Els campions d'Europa s'han reincorporat a la disciplina del FC Barcelona i aquest matí han passat les pertinents proves mèdiques abans de començar la pretemporada com blaugrana. El porter Víctor Valdés, el defensa Gerard Piqué, els migcampistes Sergio Busquets, Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Cesc Fàbregas i el davanter Pedro Rodríguez han tornat avui a la feina.

Tots ells han passat reconeixement mèdic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, al costat del capità, Carles Puyol, que encara no s'havia sotmès a les proves de pretemporada malgrat haver tornat als entrenaments la setmana passada.

Aquestes proves, habituals a l'inici de cada curs, són un ecocardio, una densitometria (anàlisis de la composició corporal), una prova d'esforç, una ecografia múscul esquelètica de control i un estudi biomecànic de la marxa.

Els defenses Jordi Alba i Martín Montoya i el davanter Cristian Tello -aquest encara amb fitxa del Barça B- són els únics jugadors que falten per reintegrar-se a les disciplina blaugrana, ja que els tres es troben encara als Jocs Olímpics de Londres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.