Barça

Messi, a la llista per viatjar a Sevilla

L'entrenador del Barcelona, Tito Vilanova, assegura que si hi hagués “el mínim risc amb Leo, no viatjaria”

El defensa Dani Alves i el davanter Alexis Sánchez també han entrat a la convocatòria per aquest diumenge

El davanter del Barcelona Lionel Messi, qui dimecres passat contra el Benfica va donar l'ensurt al retirar-se lesionat al genoll, ha entrat a la llista de convocats per enfrontar-se demà diumenge en Lliga al Betis. Després de dos dies fent treball de fisioteràpia, Messi s'ha exercitat avui amb la resta dels seus companys. La contusió que va patir a la cara externa del seu genoll esquerre sembla que no li impedirà jugar al Benito Villamarín.

L'astre argentí ja va avançar l'endemà de caure lesionat la seva intenció de jugar a Sevilla. Tant ell com el cos tècnic com els serveis mèdics del club han valorat aquesta possibilitat després de la sessió matinal i han decidit que Messi formi part de l'expedició que partirà demà cap a la capital andalusa.

Al seu costat, dos jugadors que també han entrat a la llista després de superar les seves respectives lesions: el defensa Dani Alves i el davanter Alexis Sánchez. El defensa Marc Bartra també ha rebut avui l'alta mèdica. No obstant això, no forma part de la convocatòria.

Els 19 jugadors convocats per Tito Vilanova són: Valdés, Pinto, Alves, Adriano, Jordi Alba, Puyol, Piqué, Mascherano, Song, Sergio Busquets, Iniesta, Xavi, Thiago, Cesc, Pedro, Messi, Alexis, Villa i Tello.

Totalment recuperat

L'entrenador del Barcelona, Tito Vilanova, ha explicat avui que si Lionel Messi ha entrat en la convocatòria per jugar demà contra el Betis és perquè es troba totalment recuperat i que “si hi hagués el mínim risc, no viatjaria”. Segons ha detallat Vilanova, “Leo ha fet avui l'entrenament complet, sense cap molèstia. I ahir va treballar matí i tarda. Valorarem demà si està per jugar els noranta minuts, però allò important és que es troba bé”.

El tècnic del conjunt blaugrana ha deixat entreveure que si demà “la sensacions” del jugador són les mateixes que les d'avui, serà titular al Benito Villamarín. “Ell vol estar, perquè es troba bé i no té molèsties i nosaltres, encantats, perquè amb ell som més forts al camp”, ha resumit.

Vilanova ha advertit de la dificultat que entranya visitar un equip com el Betis, que augmenta considerablement les seves prestacions quan juga al seu estadi. “És un molt bon equip que, amb Pep Mel, sempre ens ha complicat moltíssim els partits”, ha advertit el tècnic del conjunt blaugrana, qui ha recordat aquella eliminatòria de Copa del Rei de fa tres temporades que gairebé perden a Sevilla quan el Betis militava llavors a Segona Divisió.

“Aquell partit el recordo com un dels pitjors moments que ha passat des que estic en el primer equip”, ha confessat el preparador català. Vilanova ha prosseguit amb els seus elogis cap al conjunt verd-i-blanc. “És d'aquells rivals incòmodes que et pitja amunt i cal tenir en compte que així li van guanyar al Madrid”, ha apuntat.

El Barça ha empatat en les seves dues últimes visites al Villamarín. Un resultat que, de donar-se demà, no seria del tot dolent per als blaugrana tenint en compte l'avantatge que tenen sobre el segon i el tercer classificat en la taula, l'Atlètic (6 punts) i el Reial Madrid (11), respectivament.

No obstant això, Tito Vilanova ha subratllat que l'únic resultat que els val és la victòria, perquè si l'equip comença a deixar-se punts en les seves sortides, en poques jornades pot veure amenaçat el seu liderat. “És veritat que tenim un avantatge de punts, però en aquest Lliga perds un partit, n'empates un altre i l'avantatge ja no és tan important”, ha advertit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Geòrgia, el valor de l’antiestètica

 

Els grans favorits no fallen

BARCELONA / LONDRES
 
 
Richy Álvarez
Jugador del Girona entre el 2011 i el 2017 (Capità de l’equip en el primer ascens a la màxima categoria)

“S’ha de gaudir del que es té ara”

Girona
 

Cavendish ja en suma 35

BARCELONA / SAINT VULBAS
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 

Josué Canales pren el tren olímpic

barcelona
 

Raphinha contra Araujo a Las Vegas

BARCELONA