Barça

Podria jugar contra el PSG

Jordi Alba. No hi ha trencament, és només una elongació al bíceps femoral. Els metges del FC Barcelona estimen el temps de baixa del lateral esquerre en un període d'entre set i deu dies

Les proves que va passar ahir al matí Jordi Alba van donar un resultat molt millor del que s'esperava i, si tot va més o menys bé, no caldrà que el Barça improvisi una defensa contra el PSG. La bona cara que feia el lateral esquerre blaugrana en sortir de l'examen mèdic, a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, ho deia tot. Els metges del club blaugrana, amb Ricard Pruna al capdavant, van poder comprovar que no pateix cap trencament fibril·lar i van determinar que, com a molt, Alba haurà de reposar durant deu dies.

Segons el que es pot llegir en el comunicat mèdic, Jordi Alba té exactament una elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta per la qual haurà d'estar de baixa durant un període d'entre una setmana i deu dies. No és descartable, per tant, que el dorsal 18 estigui disponible per a l'important partit d'anada dels quarts de final de la Champions League del 2 d'abril, al Parc dels Prínceps, contra el París Saint-Germain. Molt menys del que se sospitava després que el lateral esquerre blaugrana sentís una punxada a la cuixa en el minut 81 del partit entre Espanya i Finlàndia de divendres passat i continués jugant fins al xiulet final.

Les primeres exploracions, fetes pels metges de la Federació Espanyola de Futbol no auguraven bones notícies. El comunicat parlava d'una lesió de grau 1 que feia olor de petit trencament muscular. Per sort, finalment no ha estat així i l'únic partit que, amb tota seguretat, no podrà jugar Jordi Alba amb el Barça és el de dissabte que ve, contra el Celta de Vigo, a Balaídos. Per al de tres dies després, a París, no està descartat, que ja és molt més del que es temia.

Tot i l'ensurt de divendres, no està descartat per al partit del 2 d'abril a París

Xavi es perfila com a titular contra França

Segons el que es va poder veure en l'entrenament que va fer ahir la selecció espanyola, Xavi Hernández estarà en l'onze inicial que Vicente del Bosque farà sortir demà dimarts, en el partit que enfrontarà el seu equip amb França a l'estadi de Saint-Denis. El migcampista de Terrassa va ser convocat per l'entrenador de Salamanca tot i els problemes que arrossega al bíceps femoral de la cuixa dreta. Divendres passat, contra Finlàndia, no el va fer jugar ni un minut, però tot fa pensar que Xavi portarà les regnes del combinat espanyol en el decisiu enfrontament de demà.

D'altra banda, ahir es complien quinze anys del debut de Xavi amb el primer equip del FC Barcelona. Aquell 24 de març del 1998, els blaugrana jugaven a Lleida la semifinal de la copa Catalunya i van acabar guanyant 1-2, amb dos gols de Jofre Mateu. El gol dels de Ponent el va signar... Tito Vilanova. Una altra curiositat és que a la banqueta blaugrana va seure José Mourinho, aleshores tècnic ajudant de Louis van Gaal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Geòrgia, el valor de l’antiestètica

 

Els grans favorits no fallen

BARCELONA / LONDRES
 
 
Richy Álvarez
Jugador del Girona entre el 2011 i el 2017 (Capità de l’equip en el primer ascens a la màxima categoria)

“S’ha de gaudir del que es té ara”

Girona
 

Cavendish ja en suma 35

BARCELONA / SAINT VULBAS
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 

Josué Canales pren el tren olímpic

barcelona
 

Raphinha contra Araujo a Las Vegas

BARCELONA