Barça

Líder en solitari

Neymar, Rakitic, Sandro, Pedro i Messi golegen el Llevant a l'estadi Ciutat de València (0-5)

L'àrbitre González González expulsa Vyntra per una entrada sobre Messi en el primer temps

Quarta jornada de lliga i quarta victòria del Barça, aquest cop, al Ciutat de València, contra el Llevant. El Barça segueix imparable. L'equip de Luis Enrique continua sent l'únic de primera divisió que ha sumat tots els punts possibles i que no ha encaixat cap gol.

El partit ha començat amb un atac del Barça per l'esquerra, i ha continuat amb un córner que ha despenjat Neymar. Mathieu ha estat a punt de transformar-lo, però la defensa ha desviat el tir. L'equip blaugrana ha començat amb molta pressió i pocs minuts després d'iniciar el joc ja havia generat tres córners, amb un Jordi Alba molt perillós des de la banda.

El Llevant de José Luis Mendilibar ha volgut treure rendiment d'alguns contraatacs, i Diop i Morales han intentat sorprendre Bravo en diverses ocasions.

Però, després d'uns quants intents, en el minut 33 de la primera part, Neymar ha aprofitat una sensacional passada de Messi, ha superat Jesús després d'un driblatge i ha marcat el primer gol del Barça.

Tot seguit, l'àrbitre González González ha xiulat una entrada de Vyntra sobre Messi i l'ha expulsat. L'argentí ha xutat el penal, però la pilota ha sortit molt desviada.

Just a punt d'acabar el primer temps, un espectacular xut de Rakitic ha fet pujar el segon gol al marcador.

Després de la represa, Sandro ha entrat en el lloc de Neymar i, quan feia poc més de deu minuts que havia entrat al terreny de joc, ha marcat el tercer gol, també gràcies a una assistència de Messi.

En el minut 63, una gran jugada de Jordi Alba des de la banda ha finalitzat amb gol de Pedro. Era el quart del FC Barcelona.

El Llevant ha volgut aprofitar un desajust defensiu i ha xutat a la porteria blaugrana quan s'havien jugat 23 minuts de la segona part, però la pilota de Casadesús se n'ha anat fora.

Finalment, en el minut 75, ha arribat el gol de Leo Messi després d'una ocasió de Mathieu, que ha xutat des de la frontal, però Jesús l'ha aturat. L'argentí ja acumula tres gols, sis assistències i ha participat en vuit dels onze gols en la lliga. Marca menys, però és més decisiu que mai.

Aquest diumenge, l'equip de Luis Enrique ha sumat tres dels nou punts que té al seu abast en els propers set dies. Ara, superat el Llevant, li toca viatjar a Màlaga per després rebre el Granada al Camp Nou.

En paraules de l'entrenador del FC Barcelona al final del partit: “Ha estat una bona victòria, reforça la nostra idea.”