El protagonista

Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic té un retorn agredolç a Milà

D'agredolç es pot definir el retorn de Zlatan Ibrahimovic a Milà per enfrontar-se al seu exequip, l'Inter. Primer, per la rebuda d'una part de l'afició neroazzurra, que mitjançant alguna pancarta li recriminava que hagués fet un petó a l'escut del Barça el dia de la seva presentació al Camp Nou. Entenien, aquests seguidors, que amb aquest gest els havia faltat al respecte. Altres, però, li van agrair les tres temporades que va fer com a interista i van elogiar la manera com va marxar a diferència de com ho va fer Kaká del Milan. Amb els excompanys, com ja era d'esperar, no va tenir cap problema i el suec es va abraçar amb tots.

I el segon motiu pel qual va marxar de la ciutat italiana sense estar satisfet del tot és pel resultat del partit. L'empat al Giuseppe Meazza és meritori, però tal com es va desenvolupar el duel, els blaugrana haurien pogut tornar a casa amb els tres punts al sarró. I qui va estar molt a prop de trencar la balança va ser Ibrahimovic. La sortida fulgurant de l'equip de Guardiola va provocar que ja en el primer minut Leo Messi estigués a punt de marcar. En el minut 7, l'ocasió va ser del davanter suec, que es va precipitar a l'hora de rematar quan havia controlat de manera espectacular una passada excel·lent de Xavi dins l'àrea de l'Inter. Ibra va intentar trencar la pilota, però si hagués intentat col·locar-la, possiblement la jugada hauria estat gol.

Fins al final del partit, Ibrahimovic no va tenir més ocasions de gol, perquè la parella de centrals de l'Inter de Milà, Lucio i Samuel, el van marcar molt bé i no el deixaven maniobrar amb facilitat. En aquest sentit, es va notar que els defenses el coneixen i que tenen una gran experiència. El més positiu de tot plegat, però, és que el suec va demostrar que cada cop està en un millor estat de forma i que cada dia que passa s'entén més amb els seus companys de davantera. Ahir va poder tornar a completar els noranta minuts i va intentar associar-se amb Messi en més d'una ocasió. Possiblement un dels problemes en el partit contra l'Inter és que la davantera del Barça va provar de jugar massa pel centre, on Ibra aguantava bé la pilota, però tenia dificultats per girar-se i poc espai per les bandes, on en comptades ocasions Alves i Henry van centrar amb facilitat. Això sí, el suec va tornar a deixar, com sempre, alguns detalls tècnics impressionants com un intent d'assistència amb el taló.


El davanter suec va estar molt a punt de marcar en el minut 7 però es va precipitar en intentar xutar fort

Intervencions:
40
Passades de mèrit bones:
4
Passades de mèrit dolentes:
4
Pilotes recuperades:
1
Pilotes perdudes:
9
Faltes comeses:
1
Fores de joc:
2
Rematades fora:
3
Gols:
0 Dades facilitades per Carles Domènech. La Transmissió d'en Puyal a Catalunya Ràdio


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.