EL PRESENT. VÍCTOR VALDÉS

Víctor Valdés: «Puyol és un exemple dins i fora del camp»

Valdés ha compartit els últims vuit anys amb Puyol. «El Carles té un gran compromís i sempre em tindrà al seu costat», assegura

Un dels companys que millor coneix Puyol és Víctor Valdés. Han compartit les últimes vuit temporades al Barça, i des de l'arribada de Guardiola, que tots dos són capitans. «Ja em fixava en ell des de petit, i és un orgull que ara pugui compartir vestidor amb ell», reconeix el porter. Junts han guanyat tres lligues i dues Champions, entre altres títols, però el que destaca Valdés, per sobre dels resultats, és el comportament del defensa: «El respecto moltíssim pel compromís que sempre ha tingut amb el club i també amb els companys. Ell sap que, passi el que passi, sempre em tindrà al seu costat.» Com a porter i central, dues posicions defensives clau en l'equip, Puyol i Valdés sempre han tingut una complicitat força especial, que es reforça pel fet d'haver sortit tots dos de la Masia. «El Carles és un exemple a seguir per tots, dins i fora del camp. És un mirall, sobretot, per a tots els nens que hi ha en les categories inferiors.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.