Esports

esports

barça

Luis Enrique: “Si no continuo al Barça, serà per una qüestió de descans, no serà per una altra cosa”

L'entrenador del FC Barcelona assegura que no li preocupa la seva renovació i que té no només manté “la motivació del principi, sinó que augmenta”

El tècnic blaugrana admet que li va “sorprendre molt” la marxa d'Alves i que el trobaran a faltar

L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha estrenat aquest dijous la temporada 2016-17, la seva tercera en el club blaugrana, amb una roda de premsa en la qual ha assegurat que el seu futur al Camp Nou, el contracte del qual acaba al juny de 2017, dependrà del cansament que tingui en acabar el curs. El preparador blaugrana afronta amb més “motivació” el seu tercer curs al Camp Nou, en què intentarà “recuperar tots els títols” i, si es pot, “batre tots els rècords”.

“La motivació no només la mantenim, sinó que va in crescendo. La tercera temporada és la consolidació d'un grup de jugadors únics. Intentarem recuperar tots els títols divertint els culers i si podem batre tots els rècords, ho intentarem”, ha subratllat l'entrenador blaugrana. No obstant això, no vol parlar encara l'asturià sobre la seva renovació i ha aparcat la decisió fins que finalitzi el present curs.

“El futur no em preocupa. Deixaré d'entrenar el dia que em facin fora o quan no tingui més energia. En acabar la temporada valoraré en quin estat arribo, si hem guanyat títols. Si no continuo entrenant el Barcelona serà per un tema de descans, no serà per una altra cosa”, ha precisat.

En qualsevol cas, Luis Enrique ha dit aterrar de les vacances -“curtes en el meu cas”, ha subratllat- amb les “il·lusions renovades per començar a treballar” amb vista a aconseguir uns objectius que “són màxims”.

Un dels noms propis de la roda de premsa, d'uns 25 minuts de durada, ha estat la del quart davanter que el Barcelona encara no ha fitxat. En aquest sentit, el tècnic ha definit que busquen el perfil d'un “jugador que sigui ràpid i amb olfacte de gol”, ja que a les bandes poden utilitzar interiors com Andrés Iniesta, Denis Suárez, Arda Turan o Rafinha Alcántara. En qualsevol cas, ha remarcat que el jugador d'àrea que arribi al Camp Nou ha de tenir “fe i ganes de jugar al Barça, i d'aquests n'hi ha molts”. 

Al llarg de la compareixença, Luis Enrique també ha estat preguntat per la situació de la porteria, i ha deixat clar que, de cara a l'inici de la temporada, compta amb Marc-André Ter Stegen, Claudio Bravo i Jordi Masip. “Jo vull els tres porters aquí. Després, si ve un porter paga la seva clàusula i se'n va, ja ho negociarem. Entenc que tots vulguin jugar més, però no només els porters. La porteria la gestionaré com ho he fet sempre: el que jo cregui que és millor per a l'equip”, ha afegit.

Un altre dels jugadors que l'asturià vol que segueixi vestint de blaugrana és Arda Turan, de qui ha dit que està “molt content amb el seu rendiment”, tant en el terreny com fora d'ell, i ha emfatitzat que “és qüestió de temps” que s'adapti al Barcelona.

El que ja no està a les seves ordres és el brasiler Dani Alves, qui aquest estiu ha fitxat pel Juventus de Torí, una sortida que, segons ha admès, li va sorprendre. “Desitjo a Alves el millor. És un jugador únic, diferent i especial; un professional únic. És positiu, afectuós, alegre. El trobarem a faltar”, ha reconegut.

Finalment, també s'ha referit a la situació de Martín Montoya i Cristian Tello, amb els quals no compta i als qui els ha demanat que solucionin el seu futur com més aviat millor, així com sobre el paper de Sergi Samper, que dimarts passat va signar el seu nou contracte com a jugador del primer equip. “Amb Sergi Samper vam estudiar la possibilitat que es quedi i també estudiem que jugui en un equip de primer nivell”, ha indicat Luis Enrique.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Punter conquereix Belgrad

BARCELONA / BELGRAD
 
Ariadna Pujol
JUGADORA celta baloncesto

“Ho gaudirem més”

ViGo / LA SEU D’URGELL
 
 

Presenten el gran mural amb Míchel i Stuani

Girona
 
Míchel Sánchez
Entrenador del Girona

“Les lesions afecten tàcticament i haurem de plantejar més opcions”

 

Europa als seus peus, 12 títols

SABADELL
 

Marzieh Hamidi, atleta i activista

 

“No dubto que el Girona creixerà”

girona