Espanyol

L'Espanyol vol repescar Marc Bertran

L'Espanyol espera fitxar el lateral a cost zero amb un canvi de jugadors

L'entorn del català veu de bon ull tornar al seu club de formació

Encara té un any de contracte amb el Tenerife, en què és un dels capitans

La sortides d'Iván Pillud i Facundo Roncaglia eren un secret de domini públic que ahir va confirmar el director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes. El model de cessió d'aquests dos futbolistes per un any no ha funcionat i els dos laterals no han tingut el rendiment desitjat. Aquest buit obligarà la direcció esportiva a buscar una alternativa en el mercat, i el primer nom de la llista per aquesta demarcació és Marc Bertran, ja que en el filial ara mateix no hi ha cap lateral dret de garanties. El defensa català és un vell conegut de l'afició blanc-i-blava. Es va formar en les categories inferiors del club, en el qual va arribar a disputar una cinquantena de partits a primera divisió, però les circumstàncies el van obligar a buscar-se la vida pels camps de segona. En els últims anys ha fet un salt de qualitat en el seu futbol al Tenerife, en què aquest últim any ha jugat a primera i ha estat un dels destacats del conjunt canari, en el qual és fix en les alineacions. La seva ascendència en l'equip arriba fins a l'extrem que és un dels capitans de l'equip i una referència per als aficionats de l'Heliodoro Rodríguez López. Però ara l'Espanyol espera repescar-lo després del descens a segona del Tenerife. El fitxatge és del perfil de futbolista de rendiment immediat. Bertran té 28 anys i tothom ja sap el que pot donar. No seria un fitxatge de risc i seria el complement ideal per a Javi Chica al lateral dret.

El problema del conjunt blanc-i-blau és que espera aconseguir el fitxatge de Marc Bertran a cost zero aprofitant el descens del Tenerife. L'Espanyol té al seu favor les ganes de Bertran de tornar a l'Espanyol i, de retruc, jugar a primera divisió. Sap que la seva carrera enfila la recta final i no pot desaprofitar aquesta ocasió. Tot i això, Marc Bertran no pensa pressionar, tot i que el Tenerife sap que si vol treure algun rèdit pel jugador l'ha de vendre aquest estiu. El futbolista està molt agraït al club canari, en què ha trobat l'estabilitat esportiva. Ara l'Espanyol espera seduir el Tenerife posant sobre la taula de negociació algun jugador per intercanviar amb el defensa de la Pobla. Les opcions són múltiples, des d'oferir en qualitat de cedit Ben Sahar o Román Martínez, o bé jugadors del filial amb projecció perquè agafin rodatge a segona.

LA FITXA

Marc Bertran
Naixement:
22-05-1982, la Pobla de Segur.
Posició:
Lateral dret.
Físic:
1,81 m i 78 kg.
Trajectòria:
Espanyol (2000-05) Còrdova (2005) Cadis (2005/06) Lorca (2005/06) Tenerife (2006/?)
Contracte:
Juny del 2011 acaba contracte amb el Tenerife, en què ha jugat aquestes últimes quatre temporades i n'és un dels capitans i jugadors destacats.

Planes confirma negociacions amb Jonathan de Guzmán

El director esportiu, Ramon Planes, va confirmar ahir que el club està seguint les evolucions de l'extrem del Feyenoord Jonathan de Guzmán. «És un jugador interessant per a nosaltres. És veritat que hi ha interès, però aquest any canviarem de política i trigarem més a fitxar», va dir ahir el directiu després d'una llarga reunió amb el tècnic Mauricio Pochettino, Joan Collet, Germán de la Cruz i Daniel Sánchez Llibre. A més, també va donar per acabada l'etapa de Pillud i Roncaglia a l'Espanyol i va confirmar que hi haurà una remodelació important en el cos mèdic i tècnic del primer equip.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.