Espanyol

L'Espanyol cau davant l'Athletic de Bilbao (0-2)

Els biscaïns es classifiquen per a la final de la Copa del Rei, que jugaran contra el Barça

Els gols d'Arduriz (13) i Etxeita (42) donen la victòria als visitants

L'Espanyol ha estat eliminat aquest dimecres en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei de futbol davant l'Athletic de Bilbao per 0-2 (1-3). Aduriz (13) i Etxeita (42) han marcat els dos gols dels visitants.

Tot i que sortien amb un teòric desavantatge per l'empat a casa en el partit d'anada (1-1), els visitants han remuntat davant un Espanyol més conservador que en altres ocasions.

Arduriz s'ha convertit en el malson dels blanc-i-blaus al minut 13, quan ha marcat el 0-1 i ha traslladat la pressió als catalans. El davanter ha creat moltes altres ocasions de perill, però ha estat Etxeita qui ha sentenciat l'eliminatòria amb el segon gol després d'un córner al minut 42.

Fitxa del Partit

Espanyol (0):
Pau; Arbilla, Álvaro, Héctor Moreno, Fuentes; Lucas Vázquez (Salva Sevilla, min.69), Víctor Sánchez, Cañas, Víctor Álvarez (Caicedo, min.50); Stuani i Sergio García.

Athletic Club (2) :
Herrerín (Iraizoz, min.65); Iraola, Gurpegi, Etxeita, Balenziaga; Mikel San José, Mikel Rico; Williams (Laporte, min.90), De Marcos, Muniain (Beñat, min.84) i Aduriz.

Gols:
0-1: Aduriz, min.13. 0-2, Etxeita, min.42.

Àrbitre: Martínez Munuera (C. Valencià). Amonestacions a De Marcos (min.8), Cañas (min.9), Héctor Moreno (min.38), Stuani (min.45) i Arbilla (min.67).

Partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei disputat al Power8 Stadium davant 34.831 espectadors.